Doar în 2020, peste 207.000 de noi utilizatori s-au înscris în platformă. Este cea mai mare creștere înregistrată în cei 9 ani de activitate a serviciului.

Peste 300 de tipuri de plăți pot fi achitate online prin Ghișeul.ro, odată cu adăugarea plăților pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie Un alt obiectiv este modernizarea platformelor mfinante.gov.ro și anaf.ro. Pentru site-ul Ministerului Finanțelor Publice a fost demarat un parteneriat cu ONG-ul Code4Romania. Proiectul 35 a fost început în luna mai, noua interfață a site-ului urmând a fi implementată în aproximativ 3 luni. Noul portal va respecta cele mai înalte standarde la nivel european în materie de UX/UI și va seta un nou nivel al calității utilizatorului în materie de site-uri guvernamentale în România.

Transformarea digitală a administrației fiscale și a Trezoreriei vizează eliminarea deplasărilor, cozilor la ghișeul fizic și transformarea acestora în click-uri pe dispozitivele electronice. Informatizarea va conduce la o interacțiune simplă cu autoritățile statului. Rezultatele digitalizării se vor traduce într-un grad mai mare de transparență, o mai bună colectare a taxelor și impozitelor, o rată mai mică a evaziunii fiscale, eficientizarea și debirocratizarea instituțiilor.